Marathon uitzendingen van Meerssense programma’s

Komende week kunt u op Meer Vandaag kijken naar marathons van uw favoriete programma’s. Komende woensdag en donderdag kunt u kijken naar de Marathon van Tosje Os Gezag en Gezjwege en Biekletse. In Tosje Os Gezag en Gezjwege gaan Ton en Adrie op zoek naar verhalen van de gewone burger. In Biekletse worden marquante Meerssenaren geïnterviewd. Vrijdag en zaterdag kunt u kijken naar de documentaire marathon “Meer Bekeken” met daarin: Hoeve Klinkenberg, de smid, SV Meerssen, de Gank nao Meersje, Oorlog en bevrijding herinnerd en nog veel meer. Dit allemaal gevolgd door de special terug in de tijd en op bezoek bij…

Programmering
Dit is een aangepaste programmering. Meer Vandaag wilt graag steun bieden aan de inwoners van Meerssen, daarom verzorgt de lokale omroep Meerssens amusement voor iedereen die nu thuis zit. Bekijk de programmering hier.

Frequenties
Meer Vandaag is te zien op Ziggo kanaal 47 en KPN kanaal 1337. Voor meer frequenties ga naar onze website: https://meervandaag.nl/frequenties/.

Lees vorig bericht

Horecaondernemer markt over het moeten sluiten van de deuren

Lees volgend bericht

We zijn begonnen met Coronavitamine