De Ketel helpt ook in deze coronacrisis

Ontmoetingspunt De Ketel en de vrijwilligers willen graag mensen die alleen zijn helpen. Vooral nu in de bestrijding tegen het Coronavirus willen zij er ook zijn voor hun bezoekers ook al is De Ketel gesloten. Bent u alleen en/of valt u in de risicogroep en hebt u niemand in de omgeving die u kan helpen in deze barre tijd, dan kunt u bellen: voor boodschappen, voor een praatje, of misschien hebt u nog andere vragen waarbij de Ketel mogelijk kan helpen? Bel gerust naar Nicole dan zullen zij en de vrijwilligers kijken wat ze voor u kunnen betekenen. Mensen kunnen bellen tussen 10:00 uur en 17:00 uur via 06- 58862402

Lees vorig bericht

Eenmalige tegemoetkoming sportverenigingen en sportstichtingen via Noodloket

Lees volgend bericht

Tips en informatie voor ouders en opvoeders