Einde werkzaamheden in centrum Meerssen komt in zicht

De werkzaamheden aan het project Watervalderbeek lopen op schema en worden volgens planning op 17 april afgerond, aldus de gemeente. De parkeergarage is tijdens de werkzaamheden gewoon open.  

Werkzaamheden lopen voorspoedig
De gemeente laat op hun site weten dat ondanks de beperkingen rond de Coronacrisis de werkzaamheden voorspoedig verlopen. Het nieuwe ondergrondse tracé van de beek door de Beekstraat en Stationstraat is geïnspecteerd, schoongemaakt en in gebruik gesteld. 

Watervalderbeek door ondergrondse buis
De Watervalderbeek loopt nu door de nieuwe ondergrondse buis door de Beekstraat en Stationstraat en door de herstelde overkluizing achter de woningen van de Stationstraat. De bovengrondse stalen buizen in het centrum, park en Stationstraat zijn afgebroken en opgeruimd. Ook zijn de pompen aan de Beekstraat verwijderd. 

Bestrating
De stratenmakers zijn bezig de Beekstraat en Stationstraat opnieuw te bestraten. De stoepen zijn al volledig bestraat. Naar verwachting kan de Beekstraat vóór het weekend van 4 april weer in gebruik genomen worden. In de Stationstraat zijn de laatste aansluitingen op de riolering gemaakt en gaat er gestart worden met het herbestraten van de stoep en daarna volgt de afwerking van de straat.

Lees vorig bericht

Tips en informatie voor ouders en opvoeders

Lees volgend bericht

Komende zondag: film “Weg uit de Peel” op Meer Vandaag