Komende zondag: film “Weg uit de Peel” op Meer Vandaag

Komende zondag 29 maart kunt u op Meer Vandaag kijken naar de film: “Weg uit de Peel”. De film is te zien om 12.15 uur. Het is een verfilming van het boek: “Weg uit de Peel” van Jacques Vriens. De film wordt eenmalig op Meer Vandaag getoond.

Stichting de theatermakers
Stichting de theatermakers wil in deze tijd van het corona virus graag een mooi en positief gebaar maken naar de, door Corona, zwaarst getroffen provincies. Ze hebben besloten om de film “Weg uit de Peel” door lokale omroepen te laten uitzenden.

Weg uit de Peel
De film gaat over Janneke die samen met haar ouders, broers en zusje in een armoedig huisje in de Peel woont. Haar vader en broer werken hard voor een klein loon en Janneke helpt haar moeder na school met het huishouden. Janneke trekt zich vaak weg naar haar favoriete plek tussen de berkenbomen, waar ze in het geheim haar vriendje Willem ontmoet. Samen fantaseren ze over een betere toekomst.

Lees vorig bericht

Einde werkzaamheden in centrum Meerssen komt in zicht

Lees volgend bericht

Veerpont van Geulle naar Uikhoven later in de vaart