Arriva past dienstregeling verder aan

Vanwege het coronavirus, minder reizigers en minder beschikbaar personeel past Arriva de dienstregeling verder aan. Zo rijdt er vanaf maandag op alle trajecten nog maar een trein per uur en rijden de bussen vanaf zaterdag 28 maart op de zaterdagen als zondagsdienstregeling. De bussen reden doordeweeks al volgens de vakantiedienstregeling.

Andere eindstations
De uurdienstregeling van de trein start op weekdagen, net als in de reguliere dienstregeling, eerder op dan op een zaterdag en zondag. Enkele trajecten krijgen een ander eindstation. Zo rijdt de stoptrein in tegenstelling tot de normale dienstregeling vanaf 30 maart vanuit Maastricht Randwyck door tot Kerkrade. In Heerlen dienen de reizigers naar Aken over te stappen op een pendeltrein Heerlen-Aken. Vanuit Aken naar Maastricht dienen de reizigers in Heerlen over te stappen.

Konings- en Bevrijdingsdag
Omdat op Koningsdag en Bevrijdingsdag geen activiteiten worden gehouden rijdt Arriva die twee dagen de zondagdienstregeling. Arriva adviseert de reizigers om vooraf te controleren of er geen wijzigingen zijn in de vertrektijden.

Lees vorig bericht

Uitgelicht: een kijkje op de impact van het Coronavirus

Lees volgend bericht

Geulle laat het Limburgs Volkslied klinken