Burgemeester Clermonts doet oproep ten bate van lokale ondernemers


In een interview bij Meer Vandaag doet burgemeester Clermonts een oproep voor de lokale ondernemers. Zij geeft aan dat in een tijd waarin ondernemers het toch al moeilijk hebben, het juist nu belangrijk is elkaar te blijven steunen en dus lokaal de boodschappen te doen.

Koop lokaal
“Allerbelangrijkste is en blijft het houden van die anderhalve meter afstand”. Hier is Clermonts heel duidelijk in. Maar zij ziet ook hoe moeilijk het op dit moment is voor de lokale ondernemers die een winkel hebben. Alle initiatieven die op dit moment in kleine kring worden genomen voor mensen die hulpbehoevend zijn, worden toegejuicht. Ze benadrukt echter ook om de ondernemers niet te vergeten: “blijf binnen en ga alleen naar buiten als dit nodig is. En als je dan toch naar de winkel moet, doe dit dan in eigen dorp”.

Bekijk het hele interview:

Lees vorig bericht

Geulle laat het Limburgs Volkslied klinken

Lees volgend bericht

De zomertijd is ingegaan