Geulle laat het Limburgs Volkslied klinken

Op de Facebook pagina de bes van Goal wordt een oproep gedaan om op zondagavond 19:00 uur in heel Geulle het Limburgs Volkslied te laten klinken. De oproep wordt gedaan naar aanleiding van een vraag van Ral Mulleneers die vroeg of er een paar muzikale talenten de bewoners van Ave Maria een korte muzikale afleiding zouden willen bezorgen.

Zondagavond
Dit resulteerde in de oproep, gedaan door Jos Tilmans, om op iedere hoek bij Ave Maria en vanaf de stoepen voor alle huizen in Geulle zondagavond om 19:00 uur het Limburgs Volkslied te laten klinken. Hij vraagt de muzikanten om onderling twee meter afstand van elkaar te houden.

Na afloop applaudisseren
Het volkslied wordt gespeeld voor” alle hulpverleners, niet alleen in de zorg maar ook politie, brandweer, supermarktmedewerkers, bakkers, maaltijdbezorgers, schoonmakers, vrachtwagenchauffeurs, groentetelers en nog veel meer helden die allemaal een steentje bijdragen in deze bizarre tijden en uiteraard is het een opsteker voor alle bedrijven en alle personeel welke noodgedwongen tijdelijk moeten sluiten en hun inkomsten zien verdwijnen. Plus zeker ook voor al diegene die noodgedwongen binnen moeten blijven en géén bezoek meer mogen ontvangen van kinderen, kleinkinderen, vrienden, kennissen. Na de muziek uiteraard massaal klappen,” aldus Tilmans op Facebook.

Lees vorig bericht

Arriva past dienstregeling verder aan

Lees volgend bericht

Burgemeester Clermonts doet oproep ten bate van lokale ondernemers