Gemeente hanteert speciaal email-adres i.v.m. corona virus

De gemeente heeft een speciaal email-adres gecreëerd i.v.m. het corona virus: corona@meerssen.nl
Buiten het feit dat burgers al voor extra informatie terecht kunnen op de website van de gemeente onder het kopje “coronavirus”, blijkt dat er door de huidige situatie ook andere vragen ontstaan bij burgers.

corona@meerssen.nl
Nu de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd i.v.m. het virus steeds meer een plaats krijgen in de huidige samenleving, rijzen ook meer vragen van burgers. Om hieraan tegen moet te komen is een extra email adres aangemaakt door de gemeente, waar burgers hun vragen naar toe kunnen mailen. Het email-adres is een hulpmiddel voor vragen waarvan het antwoord niet direct terug te vinden is op de website van de gemeente.

Lees vorig bericht

De zomertijd is ingegaan

Lees volgend bericht

Pastoor van Meijgaarden besmet met Coronavirus