Berenjacht ook in Meerssen

Hoe houdt je kleine kinderen bezig in deze tijd zonder de Coronaregels geweld aan te doen ? Door een heuse berenjacht voor kinderen te organiseren. Een spel waarbij kinderen langs huizen in de wijk gaan, op zoek naar beren.

Overgewaaid vanuit Australië
Het spelletje is overgewaaid vanuit Australië en is gebaseerd op het populaire prentenboek “ We gaan op berenjacht “dat al in 1995 werd geschreven door Michael Rosen en Helen Oxenbury.

Berenjacht Facebookgroepen
Er zijn op dit moment verschillende Berenjacht- facebookgroepen actief in ons land. Zo ook in Meerssen. Binnen enkele dagen hebben zich hier al heel wat berenliefhebbers aangemeld en vervolgens een beer voor het raam gezet. Er is zelfs ook een heuse ‘afstreepkaart Berenjacht’ in omloop.

Lees vorig bericht

Plannen gemeente: autoluwe markt en blauwe zone

Lees volgend bericht

Potgrond kan nog niet rondgebracht worden