Nieuwe directeur voor Stella Maris College

John Hausmans wordt per 1 april 2020 de nieuwe directeur van het Stella Maris College. Interem-directeur Peter Overgaauw stapt op vanwege gezondheidsredenen. John Hausmans is op dit moment regiodirecteur voor het LVO, de scholenkoepel van het Stella Maris, dit blijft hij doen tot 1 augustus. 

Kritiek
Peter Overgaauw volgde Carlos Veraart op, die vorig jaar opstapte nadat er kritiek werd geuit op de gang van zaken binnen het Stella Maris College. De onderwijsinspectie oordeelde de HAVO-afdeling van het Stella Maris als zeer zwak en de VWO-afdeling als onvoldoende. Kort na dat oordeel kwam de school met een verbeterplan. Daarin stond dat de lesuitval moest worden bestreden en dat het Gepersonaliseerd Leren (GPL) op verschillende punten moest worden verbeterd. Echter, deze maand werd nog besloten om de stekker uit het GPL te trekken. 

Lees vorig bericht

Gemeenteraad geeft gezamenlijke verklaring uit

Lees volgend bericht

Plaats een oproep op deze nieuwskrant via www.meervandaag.nl/berichtenbox