Ook ondernemers non-food sector kunnen aanvraag doen

Extra groepen ondernemers in de non-food-sector kunnen vanaf maandag 30 maart ook gebruikmaken van de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS). Het betreft hier winkeliers die geen voedingswaren verkopen. Zij zien door de maatregelen, genomen door de regering, hun inkomsten dalen omdat er weinig mensen inkopen komen doen.

Rechtstreeks getroffen
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft zondag deze uitbreiding bekend gemaakt van de regeling, die eerder bekend was als het Noodloket. De TOGS is specifiek bedoeld voor bedrijven die rechtstreeks worden getroffen door kabinetsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Meer informatie zie website van de Rijksoverheid

Lees vorig bericht

Potgrond kan nog niet rondgebracht worden

Lees volgend bericht

Eindexamenkandidaat: ”Het wordt niet afgesloten”