Potgrond kan nog niet rondgebracht worden

In een eerdere publicatie is gemeld dat mogelijk op zaterdag 4 april Harmonie St. Caecilia alsnog langs de deuren in Geulle zou gaan om potgrond aan te bieden. Door de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kan komende zaterdag deze traditionele voorjaarsactiviteit niet plaatsvinden. Een nieuwe datum is nog niet gekozen.

Verkooppunt wel open
Op dit moment biedt de harmonie potgrond op bestelling aan. Deze kan besteld worden via secretariaat@harmoniegeulle.nl of telefonisch / whatsapp via 06-30117137. Tevens is op zaterdag 4 april tussen 9:30 uur en 13:30 uur een verkooppunt ingericht aan de Vliegveldweg 47 te Moorveld. Bij afhalen wordt iedereen verzocht om de landelijke richtlijnen in acht te nemen. Houdt ook hier anderhalve meter afstand.

Lees vorig bericht

Berenjacht ook in Meerssen

Lees volgend bericht

Ook ondernemers non-food sector kunnen aanvraag doen