Jordie van der Schoot ook komend seizoen bij SV Meerssen

De Limburger meldt dat Jordie van der Schoot nog een jaar bij SV Meerssen blijft. Van der Schoot was van SV Meerssen naar het Belgische Esperanza Pelt vertrokken. Afgelopen zomer keerde hij terug naar SV Meerssen.

Blijft ondanks veel interesse
Van der Schoot liep in België een gescheurde kruisband op waarvan hij moest herstellen. Afgelopen zomer keerde hij terug bij SV Meerssen. Na zijn herstel scoorde van der Schoot bij zijn rentree in de bekerwedstrijd tegen Boekel Sport een hattrick. “Hoewel er veel interesse voor hem bestaat, wil hij graag nog een jaar in Meerssen blijven’, aldus de Limburger.

Lees vorig bericht

LIVE: kijk en luister mee naar Coronavitamine

Lees volgend bericht

Bevrijdingsalbum Limburg zoekt nog altijd oorlogsschatten