Oproep: coronavitamine

Voor het nieuwe radioprogramma “coronavitamine” vraagt Meer Vandaag u om aan ons door te geven als u hulp nodig heeft, of als u hulp aanbiedt. Ook als u een goed initiatief bent gestart in de gemeente Meerssen wilt Meer Vandaag dit graag weten. Dit geldt ook voor bedrijven die een creatieve oplossing hebben gevonden om ondanks alle nieuwe regelingen toch aan hun omzet te komen, zoals horeca gelegenheden, sportscholen, etc.

Coronavitamine
Meer Vandaag wilt met het nieuwe radio programma “Coronavitamine” Meerssenaren bij elkaar brengen. Mensen die hulp zoeken en hulp aanbieden koppelen. En er zo voor zorgen dat we in deze tijden van crisis ons verenigen en onze samenhorigheid tonen.

Contactgegevens
Dit kunt u aan ons doorgeven via social media, stuur ons een mail op: coronavitamine@meervandaag.nl of bel naar : 043 204 11 11.

Coronavitamine is iedere dinsdag van 10-13 uur live te zien en te horen via MeerVandaag. Iedere woensdag de herhaling tussen 12-15 uur.

Lees vorig bericht

Plaats een oproep op deze nieuwskrant via www.meervandaag.nl/berichtenbox

Lees volgend bericht

LIVE: kijk en luister mee naar Coronavitamine

One Comment

Comments are closed.