Eeuwfeesten Martinuskerk en kasteel afgelast

Onzekerheid wanneer gezamenlijk feesten weer mogelijk is en zekerheid dat voorbereidende acties vrijwel niet naar behoren te organiseren zijn, heeft de organisatie doen besluiten de Eeuwfeesten van de Martinuskerk en kasteel op 21 juni in Geulle niet door te laten gaan. De processie, onderdeel van de feestelijkheden, zal ook niet door Geulle aan de Maas trekken.

Kunnen niet anders
De organisatie laat weten: “we vinden het erg jammer, maar kunnen niet anders. Wanneer de feestelijkheden wel door zullen gaan is afhankelijk van de coronaire ontwikkelingen en de daarmee samenhangende overheidsmaatregelen. Zodra wij hieromtrent meer weten zullen wij iedereen op de hoogte stellen. Hopelijk kan ons besluit op uw begrip rekenen. De organisatie wenst iedereen alle sterkte en gezondheid toe in deze moeilijke periode.”

Lees vorig bericht

Uitreiking Jeugdlintje door coronamaatregelen uitgesteld

Lees volgend bericht

De verstrooide professor quarantaine scouting speurtocht