Luc Mares te gast in het 80’s Café

Foto: © PubliciteitVisie.nl

Luc Mares uit Rothem, voetballer van MVV Maastricht, is op maandag 6 april a.s. te gast in het 80’s Café van Meer Vandaag. Luc begon met voetballen bij RVU, maar maakte in 2007 de overstap naar Fortuna Sittard. Sinds januari 2018 komt hij uit voor MVV.

Presentator Raoul Morreau praat met Luc over zijn voetbalcarrière, maar ook over de rare situatie die voor hem is ontstaan na de uitbraak van het coronavirus. De voetbalcompetitie ligt immers stil en de vraag of, hoe en wanneer die weer hervat gaat worden staat nog open. Hoe vult Luc als profvoetballer nu zijn dag in? Hij vertelt het komende maandag in het 80’s Café.

Luc en de jaren ‘80
Luc is geboren in 1996. De jaren ’80 kent hij dus alleen “van horen zeggen”. Behalve de muziek. Die kent hij wel degelijk! Hij is vooral een grote fan van Bruce Springsteen. Hoe dat zo is gekomen en wat de drie favoriete 80’s hits van Luc Mares zijn, hoor je op maandag 6 april even voor 19.30 uur in het 80’s Café. En uiteraard licht hij zijn keuzes toe.

Over het 80’s Café
Het 80’s Café is een programma met alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of een prominente (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten.

Kijkradio
Het 80’s Café is er elke maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.  Het programma is niet alleen te beluisteren op meer/fm, maar onder de noemer ‘Kijkradio’ ook te zien op meer/tv. Meekijken en -luisteren kan ook via de nieuwe app van Meer Vandaag en via de livestream op www.meervandaag.nl.

Foto: © PubliciteitVisie.nl

Lees vorig bericht

7 coronapatiënten uit Meerssen opgenomen (geweest) in het ziekenhuis

Lees volgend bericht

Diepe teleurstelling bij RVU: geen kampioenschap & geen jubileumfeest dit jaar