Beekstraat vanuit Gasthuisstraat richting Bunderstraat weer open

De werkzaamheden aan de Beekstraat in het centrum van Meerssen zijn helemaal afgerond. Het straatwerk is klaar en de stoepen zijn hersteld. Sinds vrijdag is de Beekstraat weer open voor alle verkeer. Het verkeer kan weer vanuit de Gasthuisstraat richting de Bunderstraat rijden. 

Stationstraat mogelijk volgende week open
In de Stationstraat zijn de werkzaamheden ver gevorderd met het leggen van de straatstenen. De gemeente laat weten: “zoals het er nu naar uitziet, kunnen we de Stationstraat wellicht eind volgende week (10 april) al open stellen (dit is nog onder voorbehoud).” 

Lees vorig bericht

Huwelijken kunnen doorgaan als de regels worden nageleefd

Lees volgend bericht

Burgemeester Clermonts roept op om thuis te blijven