Diepe teleurstelling bij RVU: geen kampioenschap & geen jubileumfeest dit jaar

RVU bestaat dit jaar 75-jaar. Een jaar wat een feest had moeten zijn, maar nu compleet door het coronavirus in het water dreigt te vallen. Het jubileumfeest dat in juni van dit jaar gehouden zou worden is verplaatst naar juni 2021. Door de beslissing van de KNVB om te stoppen met het amateurvoetbal kan de club ook fluiten naar het eventuele kampioenschap.

Jubileumfeest een jaar opgeschoven
Op zaterdag 6 juni was het de bedoeling dat de bekende Limburgse Janse Bagge band kwam optreden. Dit allemaal zou gebeuren onder de titel “Veer viere de Toekoms!” in een feesttent op het voetbalcomplex van RVU. Dit feest wordt nu opgeschoven naar 12 en 13 juni 2021. Meer over het verplaatsen van het jubileumfeest is te lezen in de rubriek Meer Meerssen.

11 punten los
De club uit Rothem is in de 3e klasse de koploper. Met 15 wedstrijden gespeeld en nog geen één wedstrijd verloren staat de club 11 punten los van de nummer twee. De kers op de taart die tijdens het jubileum jaar extra gevierd zou worden met wellicht een kampioenschap, maar ook dit valt nu in het water.

Meer hierover in Meer Actueel van komende zondag 5 april. Ieder uur te zien t/m dinsdag 7 april.

Lees vorig bericht

Luc Mares te gast in het 80’s Café

Lees volgend bericht

Jubileumfeest RVU 75 jaar verplaatst naar 2021

3 Comments

Comments are closed.