Huwelijken kunnen doorgaan als de regels worden nageleefd

Stock foto

Groepssamenkomsten zijn op dit moment verboden tot 1 juni 2020. Daar zijn een paar uitzonderingen op zoals huwelijken. Huwelijken kunnen wel doorgaan, mits die onder de 30 personen zijn en er onderling 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Ook moeten de hygiënemaatregelen ter bestrijding van het coronavirus in acht worden genomen zoals die landelijk zijn vastgesteld.

Maximaal zeven personen
Vanwege deze maatregelen kan er tot 1 juni niet getrouwd worden in de Gloriëtte. Er kan wel getrouwd worden in de collegeruimte waar maximaal zeven personen aanwezig kunnen zijn. Dit is inclusief bruidspaar, getuigen, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, fotograaf/cameraman etc. Als huwelijken op een locatie buiten het gemeentehuis worden gesloten, wordt per locatie bekeken hoeveel personen hierbij aanwezig kunnen zijn.

Lees vorig bericht

Donaties omwonenden MAA voor onderzoek

Lees volgend bericht

Beekstraat vanuit Gasthuisstraat richting Bunderstraat weer open