Jubileumfeest RVU 75 jaar verplaatst naar 2021

Het jubileumfeest in verband met het 75-jarig bestaan van vv RVU Rothem op 6 en 7 juni gaat niet door. De organisatie heeft besloten het evenement te verplaatsen naar het weekend van 12 en 13 juni 2021. Dit in verband met de situatie rond de uitbraak van het Corvid-19-virus.

Het Jubileumcomité RVU 75 jaar en het bestuur van vv RVU Rothem hebben besloten om het geplande jubileumweekend op 6 en 7 juni 2020 uit te stellen naar het (Rothemse kermis)weekend van 12 en 13 juni 2021. De organisatie ziet geen mogelijkheden om in het najaar van 2020 het feestweekend te organiseren gezien de vele andere evenementen in en rond de gemeente Meerssen.

Het verbod op evenementen geldt voorlopig tot 1 juni a.s. Het is op dit moment onzeker tot hoe lang het verbod geldt en het is niet uit te sluiten dat ook na 1 juni nog beperkingen worden gesteld aan het evenement. Het is voor de organisatie te risicovol om aan het geplande weekend van 6 en 7 juni vast te houden. Los daarvan is het in de huidige situatie naar aanleiding van het Corvid-19-virus niet mogelijk om de noodzakelijke voorbereidingen voor het feest te kunnen treffen.

De organisatie wil het programma inhoudelijk handhaven. Online gekochte kaarten blijven uiteraard geldig. Voor vragen daarover kan men een mail sturen naar reunie75jaar@gmail.com of men kan een privébericht sturen naar de Facebookpagina R.V.U. 75 jarig jubileumpagina.

Het jubileumcomité laat weten “zeer gemotiveerd te zijn om er het volgend jaar alsnog een spetterend jubileum van te gaan maken en hopen dat een ieder die vv RVU een warm hart toedraagt dit volgend voorjaar samen met hun zal komen vieren.”

Lees vorig bericht

Diepe teleurstelling bij RVU: geen kampioenschap & geen jubileumfeest dit jaar

Lees volgend bericht

Donaties omwonenden MAA voor onderzoek