Burgemeester Clermonts roept op om thuis te blijven


Burgemeester Clermonts roept de inwoners van Meerssen op om zoveel mogelijk thuis te blijven. De temperatuur is weer langzaam aan het stijgen en het wordt steeds aantrekkelijker om naar buiten te gaan, daarom zegt Clermonts: “Ook in tuin en balkon schijnt de zon.” Dit om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Ook geeft Clermonts de complimenten aan de inwoners in groot-Meerssen. Volgens haar volgt iedereen de maatregelen goed op.

Campings
Veel mensen zoeken in dit mooie weer een camping op in het heuvelland, echter is dit nu in tijden van het coronavirus niet een verstandige keus. Burgemeester Clermonts heeft daarom in overleg besloten om het sanitair van de campings te sluiten, om zo het kamperen minder aantrekkelijk te maken.

Jongeren
Burgemeester Clermonts vraagt ook nadrukkelijk aan de jongeren om binnen te blijven: “Jullie weten dat de jongeren net zo goed in de gaten worden gehouden als volwassenen en een boete is heel duur, die kan tegen de 400 euro aanlopen.”

Lees vorig bericht

Beekstraat vanuit Gasthuisstraat richting Bunderstraat weer open

Lees volgend bericht

Coronacrisis: hoe anders is het nu