Zaterdag nieuwe verkooplocatie potgrondactie

Veel mensen zijn in deze tijd veel thuis en met het zonnige weer daardoor ook veel in de tuin. Tuingoed en plantjes zorgen daarbij voor het voorjaarsgevoel. Potgrond is daarbij belangrijk. Omdat de potgrondactie in Geulle dit jaar nog niet door is kunnen gaan, richt Harmonie St. Caecilia Geulle komende zaterdag een verkooppunt in bij boerderijwinkel Cobben aan de Heerenstraat 37 van 10.00 tot 15.00 uur. Wederom verzoekt de harmonie om de landelijke richtlijnen bij het bezoek in acht te nemen. Ook bieden zij nog steeds de potgrond op bestelling aan. Dit kan via secretariaat@harmoniegeulle.nl of telefonisch / whatsapp via 06-30117137.

Lees vorig bericht

Brandweer rukt uit voor achtergelaten jerrycan

Lees volgend bericht

De Ruggesteun vraagt ondersteuning