Speeltuin Meerssen-West nog niet open

Speeltuin St. Joseph Meerssen-West volgt de landelijke en lokale richtlijnen met betrekking tot de corona pandemie. Het gevolg hiervan is dat de speeltuin met Pasen niet opengaat. Ook heeft de speeltuin het ophalen van de contributie aan huis moeten stopzetten, laat het bestuur weten. Bij een mogelijke opening na 28 april zullen de entreekaarten in de speeltuin voor de leden klaarliggen.

Nieuw watertoestel
Ondanks de corona pandemie is het bestuur blijven investeren in de speeltuin. Ze hebben een nieuw waterspeeltoestel gekocht en willen dit, onder voorbehoud, officieel openen tijdens een aangepaste Fancy Fair op 28 juni.

Bestuur rekent op begrip
Het bestuur hoopt dat de leden van de speeltuin hen in deze bizarre tijd blijft steunen door de contributie over te maken. “We rekenen op uw begrip en hopen iedereen weer snel te mogen ontvangen in onze Speeltuin”, aldus het bestuur van de speeltuin

Lees vorig bericht

MVV-speler Luc Mares te gast in het 80’s Café

Lees volgend bericht

Smultoch CV de Aanhawwersj afgelast