Bibliotheek belastingsspreekuren uitgesteld

Alle belastingspreekuren in bibliotheek Meerssen zijn uitgesteld vanwege het coronavirus. Zodra het kan, zullen we nieuwe spreekuren inplannen. We nemen dan contact met je op. Als je niet zelf je belasting gaat invullen, zorg dan dat je vóór 1 mei 2020 uitstel aanvraagt. Uitstel aanvragen kan telefonisch of online via ‘Mijn Belastingdienst’. Je krijgt dan uitstel tot 1 september 2020.

Zelf uitstel aanvragen
Uitstel aanvragen kan telefonisch via de Belastingtelefoon op 0800-0543. Houd je Burgerservicenummer bij de hand. Of ga naar www.belastingdienst.nl en ga naar ‘Mijn Belastingdienst’ en log in met je DigiD. Hulp nodig? Kijk op www.bibliotheekmeerssen.nl voor de complete uitleg óf bel onze helpdesk op maandag of donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur op 043 365 25 27.

Lees vorig bericht

Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb 

Lees volgend bericht

Ut Zaelke brengt paaseieren bij de mensen thuis