Medewerkers Gemeente helpen bij toezicht op coronamaatregelen

Vanaf Goede vrijdag gaat een groep medewerkers van de Gemeente Meerssen helpen bij het toezichthouden op de naleving van de coronamaatregelen.

Burgemeester Clermonts: “blijf zoveel mogelijk thuis”
De burgemeester doet deze oproep op de website van de gemeente. “Ook voor het Paasweekend doe ik een dringend beroep op iedereen om zoveel mogelijk thuis te blijven. We moeten nu sámen doorzetten. Alleen als iedereen zich aan maatregelen houdt, kunnen we corona onder controle krijgen. Ook thuis kunt u er een mooi Paasweekend van maken. Gaat u toch van huis om even een frisse neus te halen, houdt u aan de maatregelen! Er wordt actief op gecontroleerd en de boetes zijn niet mals!”.

Lees vorig bericht

Oud-inwoner: “het is een spookeiland”

Lees volgend bericht

Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb