Burgemeester Clermonts: “goede vrijdag is goed verlopen”

Tijdens het paasweekend zijn de temperaturen boven de 20 graden. Dit houdt in dat veel mensen naar buiten willen of familie willen opzoeken. Echter, gaat dit nu niet. De boodschap van Burgemeester Clermonts luidt nog steeds dat we allemaal zoveel mogelijk moeten binnen blijven. Goede vrijdag is wel al goed verlopen, toen heeft iedereen zich goed aan de maatregelen gehouden. “Dat geeft moed en in ieder geval vertrouwen dat we op dit moment de juiste maatregelen treffen, maar als het nodig is passen we dit aan.”, aldus burgemeester Clermonts.

Complimenten
Burgemeester Clermonts ziet een enorme inzet van mensen die helpen met handhaven. “Het is goed om een keer te zeggen dat ik een groot compliment uitdeel aan de mensen van de veiligheidsregio, de politie, de brandweer, maar er zijn indirect ook bij betrokken de BOA’s, de handhavers en onze eigen ambtenaren, maar ook de mensen die op kantoor zitten bij de veiligheidsregio.” Ook geeft de burgemeester de complimenten aan de mensen in de zorg en aan iedereen die zich aan de maatregelen houdt.

Lees vorig bericht

Dit jaar geen Kunstroute kunst kleurt je leven

Lees volgend bericht

Gemeenschapsmens Wiel Dolmans overleden