Paasmis om 11:00 uur live te zien op Meer Vandaag

Komend weekend is het Pasen. Normaal gesproken is er dan een Paasmis. Echter, door het coronavirus kan er geen mis plaatsvinden in de kerk. Meer Vandaag heeft samen met Pastoor Wim van Meijgaarden hier iets op bedacht. Namelijk om de Paasmis toch te houden, alleen zonder publiek. De mis wordt live op Meer Vandaag uitgezonden op eerste paasdag om 11.00 uur.

Paasmis
Zondag, eerste paasdag, gaan om 10.45 uur de klokken van de Basiliek in Meerssen luiden. De viering begint om 11.00 uur. Er mag geen publiek aanwezig zijn en het kerkpersoneel gaat zich aan alle maatregelen houden. Meer Vandaag gaat de viering opnemen en de gehele uitzending is te zien op Meer Vandaag. Op tweede paasdag wordt de paasmis herhaalt.

Pastoor Wim van Meijgaarden
De Pastoor wil op deze manier graag contact houden met de mensen. Pastoor van Meijgaarden laat aan Meer Vandaag weten dat het alweer een stuk beter met hem gaat. Hij zal nog even moeten uitzieken, maar hij voelt zich alweer fitter dan vorige week. Vorige week vertelde de pastoor dat hij besmet is met het coronavirus en hierdoor erg ziek is.

Kijk online via onze website of via uw TV op Ziggo kanaal 47, en op KPN kanaal 1337. Voor andere frequenties kunt u onze website checken: https://meervandaag.nl/frequenties/

Lees vorig bericht

Gemeenschapsmens Wiel Dolmans overleden

Lees volgend bericht

Bekijk hier de paastoespraak van Burgemeester Clermonts