Werkzaamheden aan gasleiding in centrum Meerssen

Vanaf 14 april tot en met 17 april wordt een herstart gemaakt met de werkzaamheden aan de gasleiding in de Volderstraat in Meerssen. De werkzaamheden zijn oktober vorig jaar door de spoedreparatie aan de Watervalderbeek stil gelegd.

Een halve rijbaan afgezet
Voor de werkzaamheden aan de Volderstraat wordt een halve rijbaan afgezet en wordt overdag – gedurende de werktijden – het verkeer geregeld met behulp van verkeersregelaars. Buiten de werktijden maakt de aannemer gebruik van een tijdelijke verkeersregelinstallatie. Het passeren van de saneringswerkzaamheden blijft mogelijk over één weghelft.

Beekstraat en later weer Volderstraat
Van 20 april tot en met 29 mei wordt er gewerkt aan het saneren van de gasleiding in de Beekstraat in Meerssen. Hiervoor wordt de Beekstraat afgesloten voor doorgaand verkeer en worden omleidingen ingesteld. Aansluitend worden de werkzaamheden in de Volderstraat weer opgepakt. 

Afsluiting kruising Kuileneindestraat, Volderstraat, Beekstraat, Kruisstraat
Van dinsdag 28 april tot en met woensdag 30 april wordt door de werkzaamheden de kruising Volderstraat, Kuileneindestraat, Beekstraat, Kruisstraat gedurende deze drie dagen afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid.

Lees vorig bericht

LIVEBLOG: 91 besmettingen in Meerssen; 21 ziekenhuisopnames; 11 mensen uit Meerssen overleden

Lees volgend bericht

Dit jaar geen Kunstroute kunst kleurt je leven