Ambtenaren treffen tijdens rondgang zwerfaval aan

Zoals eerder vermeld helpen ambtenaren van de gemeente Meerssen, gedurende de Paasdagen, bij het toezicht op de coronamaatregelen. Tijdens hun eerste rondgang op Eerste Paasdag ontdekte en verzamelde de ambtenaren zwerfafval dat her en der verspreid in de gemeente was gedumpt.

Burgemeester Clermonts spreekt op Facebook haar teleurstelling uit
“Lieve mensen, dit kan toch niet de bedoeling zijn. Een groep ambtenaren zijn deze paasdagen extra in dienst om toezicht te houden ivm Corona. Maar dat ze na de eerste vroege ochtendronde al een caddy vol zwerfafval hebben verzameld vind ik echt schandelijk. Weet dat als we achterhalen wie deze vuildumpingen doen er stevige boetes gegeven worden.”

Lees vorig bericht

NU LIVE: de Paasmis vanuit de Basiliek

Lees volgend bericht

Kijk terug: de Paasmis van zondag 12 april 2020