Camping ’t Geuldal bijna leeg tijdens de paasperiode


Normaal gesproken zou Camping ’t Geuldal gedurende het paasweekend druk bezet zijn. Door alle maatregelen rondom het coronavirus is dit nu geheel anders. De camping geeft nu een lege aanblik en er zijn maar enkele gasten aanwezig.

Omzet op een andere manier
Maike Vaessen, de eigenaresse van de camping, probeert nu ook op andere manieren om toch omzet te genereren. De camping mag gewoon open, maar openbare ruimtes, zoals de brasserie en de douches, moeten gesloten blijven. Ze verhuurt nu de vakantiehuisjes aan mensen die verplicht zijn om thuis te werken en dit in alle rust willen doen, in plaats van thuis tussen de kinderen. Ook bezorgen ze maaltijden en kunnen wandelaars en fietsers stoppen voor coffee-to-go of een ijsje.

Toekomst
Wat de toekomst gaat brengen weet Maike niet. Voor hun zijn de paasdagen, de meivakantie en ook de periode waarin de Amstel Gold Race gereden wordt, juist de drukke periodes. Dit behelst een derde van de omzet. Ze hoopt dan ook dat de zomerperiode weer enigszins normaal kan verlopen en dat de camping, die al bestaat sinds 1940, door deze moeilijke periode heen komt.

Lees vorig bericht

Meer Actueel: extra controles, campings leeg & kaarsjes

Lees volgend bericht

LIVE: kijk en luister mee naar Coronavitamine