Opnieuw container vol afval gevonden

Ook op 2e paasdag was het raak. Wederom werd er in de natuur in Groot-Meerssen een container vol zwerfafval gevonden. 1e paasdag was dit ook al het geval. Burgemeester Clermonts laat via Facebook weten “2e Paasdag en onze ambtenaren zijn weer onderweg om als ogen en oren van politie en Boa’s toe te zien op de 1,5m Corona samenleving. Dat dit vandaag weer een container vol zwerfafval opleverde wil ik u laten weten en zien.”


Ik kan hier potverdorie zooooo boos over worden.”

Burgemeester Clermonts

Geïnspecteerd
De burgemeester geeft aan dat het afval goed geïnspecteerd wordt “We zullen de inhoud goed inspecteren of er aanwijzingen zijn die wijzen richting de dumpers! De boetes zijn hoog! Wie iets gezien heeft laat het weten bij het gemeentelijk meldpunt.” Aldus burgemeester Clermonts.

Lees vorig bericht

LIVE: kijk en luister mee naar Coronavitamine

Lees volgend bericht

Kijk terug Uitgelicht: Detailhandel, waar komt het virus vandaan & positiviteit