Zoon verdacht van moord op moeder voor de rechter

Stock foto

De man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van een vrouw uit Bunde, is de zoon van de vrouw. Dat meldt 1Limburg. Het gaat om een 48-jarige man uit Maastricht. Op 29 april verschijnt de man voor de rechter.

Hulpdiensten
Op 31 januari werd de vrouw dood aangetroffen in haar woning. Volgens de Limburger had de man de politie gebeld om te melden dat hij in een woning in Bunde een dode vrouw had aangetroffen. Hulpverleners hebben haar geprobeerd te reanimeren maar dat mocht niet baten. De 48-jarige Maastrichtenaar werd ter plekke aangehouden.

Motief
Wat het motief was van de verdachte om zijn moeder om het leven te brengen is niet bekend.

Lees vorig bericht

Boerderijwinkel helpt harmonie Geulle met verkoop potgrond

Lees volgend bericht

Komende twee zondagen de kerkmis live op TV