RIVM: in totaal 7 doden, 60 coronabesmettingen en 15 ziekenhuisopnames uit Meerssen

Het RIVM meldt dat er 60 mensen uit Meerssen zijn besmet met het coronavirus. 15 mensen uit Meerssen zijn in het ziekenhuis opgenomen (geweest). Het RIVM meldt voor het eerst het aantal mensen dat zijn overleden aan het coronavirus per gemeente. 7 mensen uit de gemeente Meerssen zijn overleden aan de gevolgen van het virus. 

Sterfte in Limburg verdubbeld
Het CBS melde vandaag dat de sterfte in Limburgse institutionele huishoudens in de week van 30 maart tot 5 april (week 14)  is verdubbeld. Institutionele huishoudens zijn verpleeghuizen, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en gehandicapten, gevangenissen en asielzoekerscentra.

Lees vorig bericht

Aanhangwagen met houtsnippers kantelt en lekt olie

Lees volgend bericht

Forse overschrijding budget Sociale Domein