Huisarts: “aantal coronabesmettingen in Meerssen vallen mee”

In het nieuwsitem wordt kort gesproken over coronabesmettingen in Beukeloord. Beukeloord spreekt dit tegen en laat in een reactie weten dat er geen coronabesmettingen zijn geconstateerd in het verzorgingstehuis.


Door de coronacrisis staat het dagelijks leven op zijn kop. Ook het bezoek aan de huisarts ziet er nu anders uit. Voorheen kon je gewoon naar binnen lopen als je een vraag had, maar nu moet je van tevoren even bellen. Ondanks dat je nog steeds naar de huisarts kunt gaan, zijn er toch minder patiënten dan voor de uitbraak van het coronavirus. De huisartsen bieden ook zorg aan coronapatienten, maar ze vinden dat er in Meerssen tot nu toe weinig besmettingen zijn.

Lees vorig bericht

Herstelwerkzaamheden aan tv kanaal Meer Vandaag

Lees volgend bericht

Verkoop potgrond op twee plaatsen