Verkoop potgrond op twee plaatsen

Door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is de traditionele potgrondactie van Harmonie St. Caecilia dit jaar niet doorgegaan. In plaats hiervan is er de afgelopen zaterdagen een verkooppunt ingericht bij boerderijwinkel Cobben aan de Heerenstraat 37. We ontvangen hier veel positieve reacties op omdat mensen snel, veilig en op korte afstand kwalitatief goede potgrond kunnen kopen.

Nieuw verkooppunt
Om aan deze vraag tegemoet te komen richt Harmonie St. Caecilia komende zaterdag 25 april een tweetal verkooppunten in. Deze punten zijn bij boerderijwinkel Cobben (Heerenstraat 37), en op het adres Hulserstraat 17 (bij de papiercontainer) van 10.00 tot 15.00 uur.

Houd afstand
Wederom verzoeken wij u vriendelijk om de landelijke richtlijnen bij uw bezoek in acht te nemen. Ook bieden we nog steeds de potgrond op bestelling aan. U kunt bestellen via secretariaat@harmoniegeulle.nl of telefonisch / whatsapp via 06-30117137.

Donateurskaartenactie 2020
Om Harmonie St. Caecilia Geulle financieel gezond te houden is jaarlijks de donateurskaartenactie. Deze actie stond gepland van 20 april tot en met 3 mei. Op dit moment kan deze geen doorgang vinden. De harmonie bekijkt nog of deze actie op een later tijdstip dit jaar gehouden kan worden. Harmonie St. Caecilia bedankt hun donateurs, leden, sympathisanten en allen die de harmonie een warm hart toedragen en wenst iedereen een goede gezondheid toe in deze bijzondere tijd.

Lees vorig bericht

Huisarts: “aantal coronabesmettingen in Meerssen vallen mee”

Lees volgend bericht

Haal je kookdiploma met de Schoolkok