Romeintje: deur staat nog altijd op een kier


In Rothem zou er vanaf deze zomer een nieuwe speelplek zijn ter vervanging van het Romeintje. De realisatie van het zogenaamde “Eburonenpark” laat echter wat langer op zich wachten. De herinrichting van de locatie op de Klinkenberg is met twee maanden uitgesteld, omdat er bij het Flora en Fauna onderzoek is gebleken dat er rekening gehouden moet worden met hazelwormen, een slangensoort dat wettelijk beschermd is.

Romeintje
Rothem heeft al een speeltuin, namelijk het Romeintje. Echter is deze speeltuin al sinds de zomer van 2018 gesloten, vanwege onenigheid met de gemeente. De eigenaar onderhoudt de speeltuin nog steeds en laat aan Meer Vandaag weten dat de deur nog altijd op een kier staat.

Lees vorig bericht

Haal je kookdiploma met de Schoolkok

Lees volgend bericht

Bestelbus in brand gevlogen