Dit jaar geen kindervakantiewerkweek in Bunde

Kindervakantiewerk Bunde heeft bekend gemaakt dat zij, naar aanleiding van de verlenging van de coronamaatregelen van het Kabinet dit jaar geen KVW-week organiseren.

KVW valt onder evenementen
Het Kindervakantiewerk valt onder de regeling evenementen. Dit  betekent dat er dit jaar geen KVW-week in Bunde kan plaatsvinden, laat het bestuur op Facebook weten. Tot de laatste minuut voor de persconferentie was er nog hoop bij het bestuur en ze waren al begonnen met het werven van vrijwilligers.

Knalfeest in 2021
Op Facebook laat het bestuur weten dat: “ze hopen dat in 2021 alles genormaliseerd is en dat ze er dan een groot knalfeest van kunnen maken. Hopelijk mogen we in 2021 op jullie (kids, leiding, vrijwilligers en sponsoren) rekenen! We wensen iedereen heel veel kracht en sterkte toe in deze bizarre tijd en dat iedereen gezond mag blijven!”

Lees vorig bericht

Basisscholen openen op 11 mei; andere maatregelen verlengd

Lees volgend bericht

Eric-Jan Hermans nieuwe trainer dames senioren handbalvereniging MIC