Eric-Jan Hermans nieuwe trainer dames senioren handbalvereniging MIC

Stock foto

Komend seizoen is Eric-Jan Hermans de nieuwe trainer van de dames senioren 1 van MIC. Hermans komt over van het damesteam van Someren. Hij volgt Marcel Idink op. Idink vertrok omdat hij, naar eigen zeggen, toe was aan een nieuwe uitdaging.

Traint de laatste zes jaar senioren dames
Als speler is Hermans begonnen bij de jongens aspiranten in Ospel en doorgegroeid naar de heren senioren. De laatste zes jaar heeft hij alleen maar dames getraind. Zo was Hermans trainer van de dames senioren van Wittenhorst, Rapiditas en als laatste trainer van de dames senioren van Handbal Someren.

“Ik ben een gedreven coach”
Hermans zegt in een bericht op de website van MIC over zichzelf ”ik ben een gedreven trainer-coach, ga voor mijn meiden door het vuur als ze laten zien wat we afgesproken hebben. Ik bescherm ze maar spreek ze ook aan op gedrag en prestatie. Dat kan soms confronterend zijn.”

Lees vorig bericht

Dit jaar geen kindervakantiewerkweek in Bunde

Lees volgend bericht

KVW Meerssen slaat een jaartje over