KVW Meerssen slaat een jaartje over

Foto: archief meer vandaag

Dit laat KVW Meerssen op Facebook weten aan kinderen, ouders, verzorgers, juffen, meesters, sponsoren en vrijwilligers

Niet mogelijk door maatregelen
Het bestuur van KVW Meerssen doet het niet omdat ze dat graag willen, integendeel. Gezien de maatregelen die dinsdag zijn aangekondigd is het voor het bestuur niet mogelijk om KVW in 2020 te organiseren. “Het is begrijpelijk en goed dat de gezondheid van ons allemaal nu op de eerste plaats komt. We hopen dat we door deze maatregelen er volgend jaar weer een geweldige week van kunnen maken.”

Mogelijkheden bekijken om iets kleins te organiseren
“Als bestuur kijken we naar mogelijkheden om tijdens de week iets kleins te organiseren. Misschien kunnen we zo toch nog iets betekenen voor onze kids die in deze tijd wel wat afleiding verdienen. We houden jullie daarvan op de hoogte! Voor nu: let een beetje op elkaar, hou het hoofd koel en samen komen we verder!”

Lees vorig bericht

Eric-Jan Hermans nieuwe trainer dames senioren handbalvereniging MIC

Lees volgend bericht

Wonen Meerssen wil 300 woningen voorzien van zonnepanelen