Kinderen kunnen gratis sporten bij Tennisclub Bunde

In de persconferentie van 21 april maakte de regering bekend dat kinderen t/m 18 jaar onder voorwaarden weer mogen sporten vanaf 29 april. Minister-president Rutte riep verenigingen op om zoveel mogelijk kinderen mee te laten doen, dus ook niet-leden. Bunde Beweegt en Tennisclub Bunde geven gehoor aan deze oproep en nodigen kinderen uit om de komende vier weken gratis te komen sporten. Je hoeft niet perse iedere week te komen, je kunt je gewoon per keer aanmelden.

Sport, spel en tennisinstuif
Voor de basisschoolkinderen is er de Sport- en Spelinstuif waarbij de kinderen onder leiding van sport- en tennisleraar Bjorn Boumans aan de slag gaan met verschillende sport- en spelelementen. Voor de middelbare scholieren is er de Tennisinstuif waarbij de tieners, ook onder begeleiding van Bjorn, samen kunnen gaan tennissen. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Sport- en spelinstuif 29 april, 6, 13 en 20 mei
13.00-14.00 uur basisschool-kinderen van 4 tot en met 8 jaar
14.00-15.00 uur basisschool-kinderen van 8 tot en met 12 jaar
19.00-21.00 uur middelbare scholieren van 12 tot 18 jaar. Wij hebben allemaal samen een grote verantwoordelijkheid dit goed op te pakken voor de jeugd en nemen daarom allerlei veiligheidsmaatregelen.

1,5 meter afstand
Kinderen van 12 tot 18 jaar zullen onderling afstand van 1,5 meter houden. Het clubhuis met kantine en kleedkamers blijft gesloten. (Ga vooraf thuis naar toilet). Ouders kunnen hun kind afzetten bij de toegangspoort van de tennisclub. Ouders kunnen niet zelf het tennispark betreden.

Regels RIVM
Kinderen worden verzocht dringend thuis te blijven als ze een van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°), als iemand in hun huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en/of als iemand in hun huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Deze maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de gemeente Meerssen en NOC NSF. Ondanks al deze maatregelen blijft deelname geheel op eigen risico.

Verplicht aanmelden
Zodat de organisatie de toestroom veilig kan laten verlopen is het verplicht de kinderen vooraf aan te melden. Geef uw kind op door een mail te sturen naar projectleider van Bunde Beweegt Hanneke Philipsen  hanneke.philipsen@planet.nl. Vermeld in deze mail de naam van de zoon of dochte), leeftijd en mobiel nummer waarop ouders of verzorgers ten tijde van de instuif bereikbaar zijn in verband met noodgevallen. Zorg dat de kinderen sportkleding aan hebben en geef hem of haar een flesje water mee. Mochen er vragen zijn, neem contact op met Hanneke op 06-29026328.

Lees vorig bericht

Meer Actueel 26-4-2020: Brief aan sportclubs, KVW & lintjesregen

Lees volgend bericht

Handgranaat gevonden tijdens magneetvissen