KVW Bunde over niet doorgaan: “Volgend jaar word extra spectaculair!”


Kindervakantiewerk Bunde heeft bekend gemaakt dat zij, naar aanleiding van de verlenging van de coronamaatregelen van het Kabinet dit jaar geen KVW-week organiseren. Volgens voorzitter Nijpels wordt daarom de volgende editie extra spectaculair.

KVW valt onder evenementen
Het Kindervakantiewerk valt onder de regeling evenementen. Dit  betekent dat er dit jaar geen KVW-week in Bunde kan plaatsvinden, laat het bestuur op Facebook weten. Tot de laatste minuut voor de persconferentie was er nog hoop bij het bestuur en ze waren al begonnen met het werven van vrijwilligers.

Knalfeest in 2021
Op Facebook laat het bestuur weten dat: “ze hopen dat in 2021 alles genormaliseerd is en dat ze er dan een groot knalfeest van kunnen maken. Hopelijk mogen we in 2021 op jullie (kids, leiding, vrijwilligers en sponsoren) rekenen! We wensen iedereen heel veel kracht en sterkte toe in deze bizarre tijd en dat iedereen gezond mag blijven!”

Lees vorig bericht

Zondagsmis 26 april 2020 vanuit de Basiliek

Lees volgend bericht

Meer Actueel 26-4-2020: Brief aan sportclubs, KVW & lintjesregen