Uitbreiding en versoepeling regelingen ondernemers

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) vult de financiële ondersteuning voor ondernemers vanwege het coronavirus verder aan. Tegelijkertijd vereenvoudigt ze de voorwaarden van regelingen. Daardoor worden tienduizenden extra ondernemers geholpen. Dit maakte staatssecretaris Mona Keizer gisteren bekend.

Economische crisismaatregelen staan niet stil
Staatssecretaris Mona Keijzer (EZK): “Passende regelingen voor ondernemers vergen normaal maanden of jaren. Maar veel bedrijven hebben nú acute problemen: corona dwingt ons daarom om soms binnen een dag te handelen. Deze economische crisismaatregelen staan dus niet stil. Het kabinet werkt op dit moment aan aanvullende steunplannen bovenop het huidige noodpakket banen en economie en de aankondigingen van vandaag. Ik spreek daar ook deze week over met een grote sector als de horeca, maar ook met kleinere sectoren die hard zijn getroffen zoals de kermisbranche.” Hoe de verdere uitbreiding en versoepeling van de regelingen voor ondernemers er uitzien, is te lezen op de website van de rijksoverheid.

Lees vorig bericht

Brandweer rukte uit voor brand Bunderbos

Lees volgend bericht

Verdachte verklaart: stem in hoofd gaf opdracht tot moord