Bibliotheek Meerssen opent vanaf 3 juni gedeeltelijk haar deuren

Als alle voorbereidingen goed verlopen, zal Bibliotheek Meerssen vanaf woensdag 3 juni haar deuren weer gedeeltelijk openen, namelijk voor het lenen van materialen. De openstelling is alleen toegestaan met een zeer beperkte dienstverlening waarbij volgens een landelijk vastgesteld protocol moet worden gewerkt. Om bibliotheekleden, vrijwilligers en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen, moet de bibliotheek heringericht worden. De materialen zijn al besteld, maar de vraag naar beschermingsmaterialen is groot. Levertijden zijn dus langer dan normaal.

Hoe gaat de 1,5 meter bibliotheek eruitzien?
De bibliotheek zal in eerste instantie alléén toegankelijk zal zijn voor het lenen van materialen. 
Het leescafé en de toiletten zijn gesloten en de publiekscomputers en het kopieerapparaat zijn niet beschikbaar. 
Wij zullen aangepaste openingstijden hanteren. 
Er mag slechts een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnen zijn. Gebruik een winkelmandje en wacht buiten als de winkelmandjes op zijn. 
Kom zoveel mogelijk alleen. Kinderen mogen de bibliotheek alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken.
Desinfecteer uw handen voordat u de bibliotheek binnengaat en volg de looprichting. 
Zoek thuis alvast via de catalogus op welke boeken u wilt lenen en waar ze staan. 

Online bibliotheek, AfhaalBieb en BezorgBieb
Voorlopig kunt u gebruik blijven maken van de online bibliotheek, onze AfhaalBieb en onze BezorgBieb. Voor hulp bij de online bibliotheek en voor het doorgeven van uw bestellingen kunt u mailen naar info@bibliotheekmeerssen.nl of op maandag en donderdag tussen 10.00-12.00 uur bellen naar 043 365 25 27. Wij hopen u in juni weer gezond en wel te mogen begroeten in onze bibliotheek. Kijk voor actuele informatie op onze website www.bibliotheekmeerssen.nl of op onze Facebook- en Instagrampagina.

Lees vorig bericht

Stichting Veul Diech Good ontvangt 7500 euro van het Oranje Fonds

Lees volgend bericht

Gemeenteraad mag weer komen vergaderen in de Proosdij