Enquête speelplekken in de gemeente Meerssen

Stock foto

Medewerkers van de afdeling Samenleving van de Gemeente Meerssen bekijken op dit moment hoe de verschillende speelplekken in de gemeente erbij liggen en maken hiervoor nieuw beleid. De gemeente is daarnaast benieuwd naar de mening van bezoekers en omwonenden van de speelplekken en heeft daarvoor een enquête opgesteld. De enquête en het bijbehorende onderzoek zijn onderdeel van een afstudeeropdracht dat uitgevoerd wordt door een stagiair bij de Gemeente Meerssen.

Wethouder Marly Heusschen
Wethouder Marly Heusschen van Welzijn: “Ik hoop dat veel omwonenden en bezoekers van de speelplekken in onze gemeente even de tijd nemen om de enquête(‘s) in te vullen. Op die manier helpen zij ons bij het maken van nieuw beleid. We kunnen namelijk betere keuzes maken als wij weten wat de ervaringen en suggesties zijn van de mensen, die van de voorzieningen gebruik maken en/of hierbij in de buurt wonen. Voor de gemeente is het ook belangrijk om te weten in hoeverre inwoners zich betrokken voelen bij deze speelplek en zich willen inzetten om deze met ons te onderhouden”.

Tot wanneer kan de enquête worden ingevuld?
De enquête kan per kern ingevuld worden tot en met 21 mei.  Als bedankje voor het deelnemen aan de enquête verloot de Gemeente Meerssen 3 VVV cadeaubonnen onder de inzendingen. De enquête is te vinden op www.meerssen.nl

Lees vorig bericht

Gratis Bootcamp voor kinderen en jongeren

Lees volgend bericht

Kleding kan weer naar de kledingcontainer