Gratis Bootcamp voor kinderen en jongeren

Bunde Beweegt en TEN slaan de handen ineen. Vanaf 29 april mogen kinderen en jongeren onder voorwaarden weer sporten. In de persconferentie van 21 april deed minister-president Rutte een oproep aan verenigingen om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven om te sporten.

Bootcamps 18 en 25 mei
Bunde Beweegt en TEN the Lifestyle Company geven gehoor aan deze oproep en nodigen kinderen en jongeren uit om de komende twee weken gratis mee te komen doen met de Bootcamps onder leiding van een professionele trainer. Tussen 18.00-19.00 uur basisschool-leerlingen en tussen 19.15-20.15 uur middelbare school-leerlingen. Aanmelden is verplicht.

Buiten op parkeerplaats
De bootcamps worden gegeven buiten op de parkeerplaats tussen TEN en Sporthal Marsana met inachtneming van de juiste veiligheidsmaatregelen.
Jongeren van 12 tot 18 jaar zullen onderling afstand van 1,5 meter houden.
Het Sportcentrum van TEN blijft gesloten. (Ga vooraf thuis naar toilet)
Ouders kunnen hun kind afzetten bij TEN. Ouders kunnen niet zelf het terrein betreden.
We roepen kinderen en jongeren dringend op om thuis te blijven als ze een van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°), als iemand in hun huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en/of als iemand in hun huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus.
De maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de gemeente Meerssen en NOC NSF. Ondanks deze maatregelen blijft deelname geheel op eigen risico.

Vooraf aanmelden
Zodat de organisatie de toestroom veilig kan laten verlopen, is het verplicht je of je kind vooraf aan te melden. Je moet je (kind) opgeven door een mail te sturen naar hanneke.philipsen@planet.nl. Vermeld in deze mail je naam (van zoon/dochter), leeftijd en mobiel nummer waarop ouders/verzorgers ten tijde van de instuif bereikbaar zijn in verband met noodgevallen. Zorg dat je kind sportkleding aan heeft en geef hem of haar een flesje water mee. Mocht u vragen hebben, neem contact op met Hanneke Philipsen op 06-29026328.

Lees vorig bericht

NU LIVE: Coronavitamine

Lees volgend bericht

Enquête speelplekken in de gemeente Meerssen