Gratis beweeguurtje voor basisschoolkinderen uit Meerssen verlengd

Op 6 mei begon Bunde Beweegt met de Sport- en Spelinstuif. Dit is een gratis beweeguurtje voor basisschoolkinderen. De kinderen gaan onder leiding van sport- en tennisleraar Bjorn Boumans aan de slag met verschillende sport- en spelelementen. Veel kinderen deden de afgelopen weken mee. Woensdag 20 mei zou de laatste instuif zijn. Maar dankzij de gemeente Meerssen kan Bunde Beweegt verder met de Sport- en Spelinstuif.

Verlengd tot aan de zomervakantie
Tot aan de zomervakantie kunnen basisschoolkinderen uit de gemeente Meerssen gratis mee doen. De instuif wordt gegeven iedere woensdag op de banen van Tennisclub Bunde aan het Heiveld in Bunde.

Er zijn twee groepen
De basisschoolkinderen van 4 tot en met 8 jaar zijn welkom van 13.00-14.00 uur. De tweede groep basisschoolkinderen van 8 tot en met 12 jaar zijn welkom tussen 14.00-15.00 uur. Alle basisschoolkinderen uit de gemeente Meerssen kunnen meedoen.

Aanmelden verplicht
Om de organisatie en de toestroom veilig kan laten verlopen, is het verplicht de kinderen vooraf aan te melden. Men moet de kinderen opgeven door een mail te sturen naar de projectleider van Bunde Beweegt Hanneke Philipsen via hanneke.philipsen@planet.nl. Vermeld in deze mail naam van het kind, of het een jongen of een meisje is, leeftijd en mobiel nummer waarop ouders of verzorgers ten tijde van de instuif bereikbaar zijn in verband met noodgevallen. Zorg dat het kind sportkleding aan heeft en geef hem of haar een flesje water mee. Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met Hanneke Philipsen via 06-29026328.

Veiligheidsmaatregelen
In verband met de bestrijding van het Corona-virus neemt Bunde Beweegt een aantal veiligheidsmaatregelen. Ouders kunnen hun kind afzetten bij de toegangspoort van de tennisclub. Ouders kunnen niet zelf het tennispark betreden. Bunde Beweegt roept kinderen dringend op om thuis te blijven als ze een van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°), als iemand in hun huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en/of als iemand in hun huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). De maatregelen zijn gebaseerd op de richtlijnen van de gemeente Meerssen en NOC NSF. Ondanks deze maatregelen blijft deelname geheel op eigen risico.

Lees vorig bericht

Jeugdtheater uitbundig schuift productie Belle en het beest door naar 2021

Lees volgend bericht

Uitgelicht 17-5-2020: horeca & cultuur