Meisjes voetballen ook bij Geulsche Boys

Voor het seizoen 2020-2021 Is Geulsche Boys uit Geulle op zoek naar nieuwe leden voor het meisjes team MO-11. Het betreft meisjes die geboren zijn in de jaren 2010 en 2011.

Voetballen met plezier
Geulsche Boys laat weten: “bij voetbalvereniging Geulsche Boys leer je voetballen met veel plezier. De teams worden begeleid door enthousiaste trainsters en trainers die je de fijne kneepjes van het spelletje leren. Voorop staat plezier voor jou en voor het hele team. Ons jaarlijks legendarisch voetbalkamp en ons Familie Op Sokken toernooi zijn voorbeelden van de sportieve en bovenal gezellige sfeer van onze vereniging. Geulsche Boys is meer dan alleen voetbal”.

Meer informatie
Meisjes die mee willen doen kunnen dit via mail melden bij Floor Oehlen f.oehlen@crombagoehlen.nl of Patrick Zeegers heirweg22@home.nl. Ook alle andere kinderen en volwassenen zijn welkom bij Geulsche Boys. Voor meer informatie kijk op geulscheboys.nl of mail naar secretariaat@geulscheboys.nl.

Lees vorig bericht

Rijschool: “Het is echt plannen”

Lees volgend bericht

NU LIVE: Eucharistieviering Hemelvaartsdag (LIVE)