Damesvoetbal bij SV Meerssen

Eerder berichtte meer vandaag al over de oproep van Geulsche Boys voor meisjes om te komen voetballen. Ook VV Bunde is aan het werven voor het meisjes en damesvoetbal. Nu heeft SV Meerssen laten weten dat ook zij bezig zijn met een dameselftal.

Veertien dames
Na jarenlange afwezigheid heeft SV Meerssen volgend seizoen weer een damesteam. Een 14-tal dames gaan vanaf september in het geel-zwart spelen. Afhankelijk van het aantal spelers, gaan zij uitkomen in de 7-tegen-7 of 11-tegen-11 damescompetitie. Dames die geïnteresseerd zijn om mee te voetballen kunnen dat laten weten via info@svmeerssen.nl. De club is voor het dameselftal nog op zoek naar een trainer.

Lees vorig bericht

Gebruik milieupark weer duurder

Lees volgend bericht

Afval in brand bij hoogspanningsmast in Bunde