Speeltuin St. Joseph opent 1 juni de poorten

Speeltuin St. Joseph in Meerssen-West opent vanaf maandag 1 juni weer de poorten. Dit maakt de speeltuin op Facebook bekend. De opening kan door de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen. De speeltuin biedt genoeg plek om de anderhalve meter maatregel (voor volwassenen) te kunnen garanderen. Daarnaast worden er nog meer maatregelen genomen.

1,5 meter
Zo zullen bij de entree maatregelen genomen worden, waardoor een afstand van 1,5 meter met de toezichthouders gegarandeerd zal zijn. Voor betalingen van entree- en contributiegelden is de mogelijkheid om contactloos per pin te betalen. Verder vraagt het speeltuinbestuur om ten alle tijden de aanwijzingen van de toezichthouders op te volgen.

Volg de RIVM regels
De speeltuin vervolgt hun bericht op Facebook: “wij willen de kinderen van Meerssen en omstreken weer de mogelijkheid bieden om lekker te kunnen spelen in de speeltuin, maar dat kan alleen indien (groot) ouders en/ of begeleiders voldoende afstand onderling nemen. Volg hierbij de regels van het RIVM op en gebruik uw gezonde verstand. De speeltuin is enkel open voor kinderen en hun begeleiders, hierbij dienen de richtlijnen van het RIVM in acht genomen te worden. “

Nieuw speeltoestel
Door alle omstandigheden heeft het nieuwe zand- en water speeltoestel een kleine vertraging opgelopen. Hierdoor is de speeltuin op 4 en 5 juni gesloten. Vanaf zaterdag 6 juni is het speeltoestel klaar en volgt de speeltuin de vaste openingstijden. Ondanks de slechte start van het speeltuinseizoen en de annulering van de Fancy Fair hoopt het bestuur dat de leden de speeltuin blijven steunen.

Lees vorig bericht

Coronamaatregelen: markt wordt parkeervrij

Lees volgend bericht

Leukderbeekvoetpad: geen asfalt in de natuur