Voetbalclinic voor meisjes bij VV Bunde

VV Bunde organiseert een voetbalclinic ter promotie van haar drie meiden teams. Meisjes die kennis met het meisjesvoetbal willen maken worden uitgenodigd.

10 juni
De clinic vindt plaats op 10 juni a.s. van 18.30u tot 19.30u op de voetbalvelden aan sportpark het Heiveld in Bunde en wordt begeleidt door de trainers van de meiden teams en speelsters van het eerste dames team van VV Bunde. Tijdens de clinic trainen de geïnteresseerde meisjes mee met de MO13 en MO15. Ook meiden jonger dan 13 en ouder dan 15 zijn van welkom. 

Richtlijnen RIVM
Tijdens de voetbalclinic worden de RIVM richtlijnen in acht genomen en mede daarom dienen de deelnemers zich uiterlijk 8 juni aan te melden via secretariaat@vvbunde.nl Vermeld bij de aanmelding svp via welke speelster van VV Bunde je op deze clinic bent gewezen. Zij maakt namelijk kans op een leuke prijs.

Lees vorig bericht

Leukderbeekvoetpad: geen asfalt in de natuur

Lees volgend bericht

Zwembad Meerssen opent 27 juni haar deuren